Velkommen til den nye sida og bloggen min «Den naturlege hagen»
Velkommen til den nye sida mi og bloggen min "Den naturlege hagen". Litt om meg. Eg bur på ein fantastisk flott plass omlag midt i Sognefjorden, på vakre Nessane i Høyanger kommune. Nokre av mine største interesser er hage og matlaging. I tillegg til mykje anna. Eg har sjeldan problem med å finne noko å fylle tida mi med. Eg elskar å dyrke grønnsaker og å bruke dei i eiga matlaging. Eg dyrkar økologisk og synst det er fantastisk å sjå kor flott naturen spelar på lag med dyrking når ein berre lærer seg korleis ein kan gjer dette. Og finst noko meir fantastisk ennå kunne gå ut i sin eigen hage, plukke inn heilt ferske grønnsaker, for så å bruke dei til lage velsmakande og god mat?

Velkommen til den nye sida mi og bloggen min "Den naturlege hagen". 

Litt om meg. Eg bur på ein fantastisk flott plass omlag midt i Sognefjorden, på vakre Nessane i Høyanger kommune. Nokre av mine største interesser er hage og matlaging. I tillegg til mykje anna. Eg har sjeldan problem med å finne noko å fylle tida mi med. Eg elskar å dyrke grønnsaker og å bruke dei i eiga matlaging. Eg dyrkar økologisk og synst det er fantastisk å sjå kor flott naturen spelar på lag med dyrking når ein berre lærer seg korleis ein kan gjer dette. Og finst noko meir fantastisk ennå kunne gå ut i sin eigen hage, plukke inn heilt ferske grønnsaker, for så å bruke dei til lage velsmakande og god mat? Ikkje i mine auge i allefall  På bloggen her vil eg dele litt av den gleda eg har i høve dette; oppskrifter og tips. Og gjerne kreative idear av ulike slag når dei dukkar opp. Foreløpig er det ikkje så mykje her grunna at sida er heilt ny, men det kjem meir:) Du kan lese litt meir om det eg har skrive om sida mi eller om meg sjølv under fana "heim" eller "om" på sida. Håpar du har lyst til å lese og fylje med på det eg skriv om her.

18 thoughts on “Velkommen til den nye sida og bloggen min «Den naturlege hagen»

    1. Kjekt at du vil fylgje meg Ingrid 🙂 Stokkroser er fantastisk flotte, og villige blomster. Kjem att år etter år. Då har du gjort eit godt val. Gjer mykje ut av seg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *